Top
Verras haar

Cadeaubon

Schenk je geliefde een verwenmoment

Verras je partner, vriendin, zus, moeder of collega op het werk met een origineel geschenk : een cadeaubon van RITUELLE !

Iedereen wordt immers graag verwend.  Kies uit een ontspannende massage, een gelaatsverzorging of een make-up sessie. Het ideale cadeau voor dames die nooit of zelden tijd maken voor zichzelf.  Maar evengoed een cadeau voor hen die begaan zijn met de gezondheid van hun huid.

Geef je liever iets “in handen”, dan kan je kiezen uit onze DOUCHE & HOME producten van Janzen.

Geen tijd om langs te komen, stuur dan gewoon een bericht via onze Contact pagina.  Vermeld met de behandeling die je cadeau wil doen of het budget dat je wil besteden.  Je ontvangt binnen de 24 uur een online betalingsuitnodiging.  Van zodra de betaling voldaan is, versturen we de bon meteen, naar jou of rechtstreeks naar de gelukkige…

Geschenkbonnen blijven twee jaar geldig vanaf datum verkoop.

2 days ago

Rituelle

Er is een plaatsje vrijgekomen voor een gelaatsverzorging morgen 27/5 om 17.30.
Boeken kan online via www.rituelle.be of telefonisch op het nr
013/29 88 10
...

View on Facebook

2 weeks ago

Rituelle

RITUELLE IN HANDEN VAN SARA

Groot Nieuws !

Vanaf mei 2020 komt RITUELLE letterlijk in handen van Sara Di Franco. Na 10 jaar actief in de sector, was het voor mij tijd om de fakkel door te geven.

Ik heb honderden klanten mogen verwelkomen sinds de opstart in 2012. Ik heb jong volwassenen zien opgroeien, ik deed hun bruidsmake-up en zag hen mama worden… Ik kijk met een warm hart terug op de vele verhalen en fijne momenten die ik met jullie mocht delen.”

Met Sara Di Franco blijft RITUELLE in Italiaanse handen. Je mag dus diezelfde flair verwachten, waarvoor RITUELLE gekend staat. Sara volgde haar opleiding in Genk en kent de knepen van het vak.

Sara is niet alleen erg professioneel begaan met haar vak, ze is vooral ook een heel warm en integer persoon. Ik vertrouw er 200% op dat RITUELLE in goed handen is, en dat jullie haar meteen zullen omarmen.

Ik hoop nog persoonlijk afscheid te kunnen nemen van jullie, tijdens de overgangsperiode van twee maanden (tot 17 juli 2020).

Ik wil jullie alvast bedanken voor het vertrouwen van de afgelopen jaren. Met Sara weet ik dat jullie in goede en warme handen zijn.

Liefs,
Ornella
...

View on Facebook

2 weeks ago

Rituelle

Nood aan een echte opkikker?
De zuivere vitamines en anti-oxidanten in dit duo (serum+crème) frissen je huid op, doen vlekjes vervagen, egaliseren je teint en je huidstructuur....een echt multi-tasker die de lente op je huid tovert.
Enkel op advies van je Clephar skin professional!
...

View on Facebook
You don't have permission to register

Reset Password