Top
Image Alt

Huisreglement

Regels

Huisreglement

Goede afspraken, goede vrienden

Graag delen we onze huisregels met jou, zodat we elkaar begrijpen en misverstanden kunnen voorkomen.

Wanneer je een afspraak boekt bij Rituelle, dan verklaar je jezelf akkoord met de bepalingen van ons huisreglement, zoals beschreven verder op deze pagina.


We maken je vooraf ook graag attent op ons privacy beleid.  Je vindt onze privacy verklaring op deze pagina (lees hier).


m

1. Discretie

Zowel bij gelaatsbehandelingen als bij lichaamsmassages, ligt de nadruk op een zen ervaring. Kom tot rust en wees jezelf.

Bij ons komt je “als mens”. Je kan rekenen op onze totale discretie, zowel wat jouw lichaam betreft als wat er eventueel op jouw hart zou liggen.

2. Bewaking

Voor jouw en onze veiligheid zijn er camera’s geplaatst aan de voor- en achterzijde van het gebouw evenals in de centrale ruimtes. Er staan vanzelfsprekend geen camera’s in de behandelcabines en de sanitaire ruimtes.

Alle beelden worden 6 maanden bijgehouden op een beveiligde externe server. De beelden worden enkel gebruikt in geval van inbraak, diefstal of ongepast gedrag. Jouw privacy wordt volledig gerespecteerd.

3. Laattijdig aankomen

We vragen je om steeds 5 minuten op voorhand te komen, zodat we de behandeling percies op het voorziene uur kunnen aanvatten.

Wanneer je laattijdig aankomt, al dan niet met telefonische verwittiging, behouden we het recht de behandeling in te korten tot de resterende tijd. Je begrijpt dat klanten die na jou staan geboekt, niet de dupe mogen worden van jouw vertraging.

Bovendien geeft deze inkorting van de behandeling geen recht op een prijsvermindering.

4. Afspraak annuleren

Een afspraak annuleren is mogelijk tot 24 uren voordien. Annuleren kan enkel per telefoon op het nummer 013 – 29.88.10. Afspraken kunnen niet worden geannuleerd per e-mail, sms of online.

In uitzonderlijke gevallen kan het iedereen overkomen onverwachts verhinderd te zijn, de dag van de afspraak zelf. Daar hebben we begrip voor. In geval dit echter frequent zou gebeuren, behouden wij het recht om andere klanten voorrang te geven (dubbele boeking) bij jouw volgende afspraak.

5. Niet komen opdagen

Iedere afspraak die je boekt bij Rituelle wordt bevestigd via email. Zit jouw email adres niet in onze databank, dan noteren we de afspraak op een afsprakenkaartje.

Je eerstvolgende afspraak staat tevens afgedrukt onderaan uw vorige kasticket.

Je ontvangt tevens een herinnering per sms 24 uur vooraf. Jouw afspraak bij Rituelle vergeten, is dus haast onmogelijk…

Komt je alsnog niet opdagen, zonder telefonische verwittiging, dan behouden wij het recht hiervoor een forfait van 30 euro aan te rekenen.

6. Heren

Heren kunnen terecht voor Skin Care en Specials (kanker) behandelingen.

Heren kunnen niet terecht voor Wellness behandelingen of massages.

7. Ongepast gedrag

Voor iedere vorm van ongepast of ongewenst gedrag, zowel verbaal als fysisch, en ongeacht aard of omvang, leggen wij onmiddellijk klacht neer bij de politie (net om de hoek) en zullen wij gerechtelijke vervolging instellen.

8. GSM

Om de rust en kwaliteit van onze behandelingen te waarborgen, vragen we om het geluid van jouw gsm uit te schakelen van zodra je toekomt.  Een behandeling bij Rituelle is jouw moment om even te ontspannen, dus zet die berichten en emails maar even uit!

9. Aansprakelijkheid

Iedere gelaat- en lichaamsbehandeling start met een intake gesprek. Het is erg belangrijk dat je ons informeert over gezondheidsproblemen, allergieën, zwangerschap, gebruik van medicijnen, implantaten of metalen beugels, etc.

Rituelle kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele lichamelijke reactie of pijn die optreedt tijdens of na een behandeling, indien je ons vooraf onvoldoende hebt geïnformeerd.

3 weeks ago

Rituelle

Blijf reinigen! ...

View on Facebook

3 weeks ago

Rituelle

Beste klant,

Naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19), hebben we besloten - in belang van onze klanten - om RITUELLE tijdelijk te sluiten tot en met 3 april.

Alle afspraken tot en met 3 april 2020 zijn automatisch geannuleerd. Samen met u hopen wij onze activiteiten te kunnen hernemen vanaf maandag 6 april. Afspraken na die datum blijven voorlopig staan.

U kan nu reeds uw nieuwe afspraak boeken telefonisch of online : www.rituelle.be/boekonline/

Vanaf april hebben wij bredere openingsuren, die we u graag nu reeds meegeven :

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 14:00 - 20:00
Donderdag 14:00 - 20:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
We hopen u snel weer te zien in goede gezondheid.

Zorg goed voor uzelf en je geliefden,

Ornella

Maison de Beaute
RITUELLE.BE
Tel 013 - 29.88.10
...

View on Facebook

4 weeks ago

Rituelle

HYDRA+ by CLEPHAR

De Hydra + lijn biedt een oplossing voor de gedehydrateerde, doffe huid met droogterimpeltjes.
De vochtreserves worden aangevuld en de huidcellen worden gestimuleerd om meer collageen en elastinevezels aan te maken.
Andere ultra-hydraterende en beschermende werkstoffen zorgen voor een stralende teint.
Hydra + zorgt voor effectieve diepte-hydratatie van alle huidtypes.
Een uitgebreid gamma met zuiver hydraterende, maar ook matterende en verzachtende verzorgingen.

#Rituelle #Clephar #skincare #hydratation #collagen #beauty
...

View on Facebook

4 weeks ago

Rituelle

Introducing the Limited Edition Lip Kits ...

View on Facebook
You don't have permission to register

Reset Password